Zrobiłem małe przemeblowanie i poprzenosiłem niektóre posty do niniejszego wątku ogłoszeń. Forum, bramka i statystyki ładnie działają pod nowym adresem, jednocześnie dodałem je do Google Analytics, aby wiedzieć czy jeszcze ktokolwiek odwiedza forum. ;] Jeśli statystyki będą jakieś sensowne, to będę wrzucał tutaj podsumowanie co jakiś czas. Niestety panel konfiguracji domeny na tym serwerze nieco kuleje (zgłaszałem to, ale nie wiem ile to potrwa), w związku z tym aliasy do profili na Facebooku, Naszej-Klasie i LastFM pozostaną jeszcze przez prv.pl. Zaktualizowałem też do najnowszej wersji (7.17) kanałowego mIRCa, ale nie wiem czy ktoś ma z tego pożytek.
Przypominam, że dla przeglądarki Opera, mimo iż co prawda ma wbudowanego całkiem udanego klienta IRC, jest dostępny też widget do naszej bramki WebIRC - po instalacji działa jako samodzielna aplikacja. Jakiś czas temu zainstalowałem też kilka modów na forum i jeszcze parę czeka na podjęcie decyzji. Jeśli ktoś ma jakieś życzenia lub pomysły odnośnie zmian, to zapraszam do dyskusji.
Widget niedostępny z powodu małego zainteresowania oraz braku wsparcia w nowych Operach.