Trwa właśnie niespodziewana migracja serwera, na którym jest quizbot/forum na nową maszynę i troszkę nam to namieszało.
Na szczęście udało mi się zrobić wczoraj backup, bo oryginalny serwer przestał być dziś dostępny. Niestety wszystkie punkty zdobyte dziś (17.12) od północy prawdopodobnie przepadły (chyba że nowy serwer zostanie przywrócony z danych z oryginalnego serwera). Teoretycznie mógłbym je odzyskać z logów.. Admin postawił tymczasowy serwer, na którym działa teraz forum (jest nowsza wersja php i w razie błędów na forum piszcie, bo musiałem już pewne rzeczy (na szczęście drobiazgi) poprawiać w kodzie forum, a obawiam się powtórki z 2019 roku, gdy PHP7 całkowicie rozwaliło forum), ale niestety brak jest bibliotek, które pozwoliłyby na uruchomienie quizbota, więc póki co z gry nici. Poza tym z racji tego, że to tymczasowy serwer, to też bym nie chciał go odpalać, bo nie wiem na bazie których danych pojawi się finalny serwer.
Nie wiem ile to potrwa, przepraszamy za usterki. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko zacznie działać.