criville napisał(a):also this sentence raised my hair: "Oczywiście w pierwszy tydzień grać mogą też inne osoby, po prostu ich punkty nie będą brane pod uwagę." come on for what will these players then play? effectively they will only take away the points from the real pointscoring players.
arasel napisał(a):Moze jakims pomyslem byloby ustalenie godzin rozgrywki. Na przyklad : od 12 do 16 zliczane sa punkty zdobyte przez graczy z poszczegolnych druzyn. To tylko przyklad, nie sugeruje konkretnych dni i godzin ofkoz.
karolajn napisał(a):Wydaje mi sie, ze tak jak w poprzedniej zabawie, skoro maja to byc sparringi weekendowe, to niech to bedzie juz caly weekend, od soboty 24 do poniedzialku 24.
criville napisał(a):the "wrestling rules" would be that at any moment only 1 player of the team can play for points but the team is free to select which player it is. using the earlier example: eggrodd plays and when he gets tired he types !tag wojex and from this moment wojex is playing for the team. then wojex goes off as he has had enough and he types !tag eggrodd and eggo plays again. and so on. but maybe in that case we'd need bigger teams (5 players?).
arasel napisał(a):Nie mam absolutnie nic przeciwko, niemniej taki system rozgrywki calkowicie wyklucza moj udzial w zabawie, bo po prostu pracuje w ten weekend, w przyszla niedziele rowniez. Oczywiscie, ze nie musze grac i nie wymagam dostosowania regul gry podlug mnie, ale wydaje mi sie, ze nie jestem jedyny w takiej sytuacji.
wilk napisał(a):Równie dobrze moglibyśmy zrobić, że ludzie dobierają się w pierwszym tygodniu i wszyscy gramy do końca miesiąca. Co wy na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: {[AI] Claude} i 0 gości