Sumowanie nicków w Quizbocie

Wszystko co związane z quizbotem, czyli m.in. lista autorów pytań w bazie, ranking graczy i Top100 najlepszych wyników oraz informacje jak działa sam quizbot. Tutaj możesz także zgłaszać zauważone błędy w pytaniach oraz dowiedzieć się jak zgłaszać je bezpośrednio do bota. Możesz też poprosić o zsumowanie swoich nicków.

Quizbot: 2005-2024

Re: Sumowanie nicków w quizbocie

Post#31 napisany przez wilk » poniedziałek, 1 czerwca 2015, 23:24

Sumowanie

Zgodnie z życzeniem przed czerwcowym resetem zsumowałem nicki Mortevora. Na wybrane konto główne trafiło 881 punkcików, a rekord punktów zdobytych w ciągu dnia wzrósł do 106. Sumowanie nie wpłynęło na kolejność w majowym Top10.

Dodane nicki:
• Mortevor += Mort, Mort120percent, Morti, Morti_, Morti|znikl
wilk (autor wątku)
Operator
Budda

Ostatnia wizyta: wczoraj, 23:03
Pytań w bazie: 16414
Lubię quizy: klasyczne (np. Dizzy)

Post#32 napisany przez Julian » środa, 10 czerwca 2015, 11:50

Bhawo Moht! :)

Zgłoszę i ja chęć zsumowania jakoś w tym miesiącu nicków mych (JulianTheKing, JulianOS, Tnetennba) i... jeszcze kilku, których nie pamiętam, ale planuję sobie przypomnieć ;)

EDIT: Także Bogu i MorFre. Nie wiem czy przypadkiem też Julien nie jest moje.
Julian
Operator
Pisarz

Ostatnia wizyta: sobota, 11 marca 2023, 00:12
Nick: Julek
Pytań w bazie: 479

Post#33 napisany przez wilk » czwartek, 11 czerwca 2015, 11:51

Przeszukałem staty oraz logi i cała szóstka jest Twoja. Dodatkowo namierzyłem takie nicki (które mają przynajmniej 1 punkt w quizbocie): JulianAway, JulianDKing, JulianMlodszy, JulianTheKiller, JulianTheKin, JulianTheKing^, JulianThePrince, JulianZKreska, Julian_, JulienTheKing, JulioElRey, ZadnaJulina, _JulianTheKing, _Julien, Bogumil, SatanTheKing, SzatanTheKing, Legionista, Bog, Julek, ZulJan, HappyJulek, Tyrael, Katamaran, DJ_West, KingNothing, Everhard_Dick, Gottlieb, TitNick, CookieMonster, SmutnyZniwiarz. Zapewne też chciałbyś je połączyć? Jakieś 250 punktów na nich jest.

Są też dwa inne nicki:
- Dastinka - zdobyłeś na nim jedyny punkt, kiedyś grywała osoba z takim identem (nie nickiem)
- ~Tomiiii - zdobyłeś na nim jedyny punkt, oryginalnie wisiała na nim sesja (najprawdopodobniej awenturyna), która strasznie latała przez kilka dni, ale nikt z niej nie grał
Je też można dodać.

Domniemuję, że sumować do aktualnego: JulianTheKing. :)
wilk (autor wątku)
Operator
Budda

Post#34 napisany przez Julian » niedziela, 14 czerwca 2015, 12:53

Oszk...urde :D Nie mogę się przestać śmiać ;)

Zatem niech tak się zsumują do głównego nicka, choć nicka "Tomiiii" nie pamiętam. Trudno, jeśli nikt się nie przyznaje doń, to chętnie wezmę ten punkcik ;)
Julian
Operator
Pisarz

Ostatnia wizyta: sobota, 11 marca 2023, 00:12
Nick: Julek
Pytań w bazie: 479

Post#35 napisany przez wilk » środa, 1 lipca 2015, 22:02

Sumowanie

W tym miesiącu, przed resetem, zsumowałem punkty JulianaTheKinga (na głównego nicka doszło 2779 punktów globalnych), _zztop_ (54 globalne punkty, 40 punktów z miesiąca, 2 quizpoty z miesiąca) oraz litlegirl (575 punktów historycznych, w tym 8 z tego miesiąca).

Dodane nicki:
• _zztop_ += _zztop, _zztop__
• JulianTheKing += JulianOS, Tnetennba, Bogu, MorFre, Julien, JulianAway, JulianDKing, JulianMlodszy, JulianTheKiller, JulianTheKin, JulianTheKing^, JulianThePrince, JulianZKreska, Julian_, JulienTheKing, JulioElRey, ZadnaJulina, _JulianTheKing, _Julien, Bogumil, SatanTheKing, SzatanTheKing, Legionista, Bog, Julek, ZulJan, HappyJulek, Tyrael, Katamaran, Dastinka, DJ_West, KingNothing, ~Tomiiii, Everhard_Dick, Gottlieb, TitNick, CookieMonster, SmutnyZniwiarz
• litlegirl += kizia_mizia, litleg1rl, litlegir1, litlegitl, litka, Dalilah, litt, stokrotka, siokotka, nurs

Sumowania nie wpłynęły na kolejność w czerwcowym Top10.
wilk (autor wątku)
Operator
Budda

Post#36 napisany przez eggrodd » niedziela, 5 lipca 2015, 21:40

poprosze o usuniecie moich klonow z wszelkich statystyk. np !szal itp, niech inni widza swoje wyniki
eggrodd
Operator
Wieszcz

Ostatnia wizyta: sobota, 5 października 2024, 21:08
Pytań w bazie: 21879

Post#37 napisany przez wilk » niedziela, 5 lipca 2015, 21:59

OK, poszukam te klony w logach, choć byłoby łatwiej jakbyś trochę więcej ich podał. ;)
wilk (autor wątku)
Operator
Budda

Post#38 napisany przez karolajn » niedziela, 5 lipca 2015, 23:08

No włacha egg, wysil się trochę ;] sam wiesz najlepiej jakie nicki Twoje ;P
karolajn

Operatorka
Guru

Ostatnia wizyta: piątek, 17 listopada 2023, 16:32
Pytań w bazie: 3227

Post#39 napisany przez eggrodd » niedziela, 5 lipca 2015, 23:16

karolajn nie bylo Cie na familiadzie, a obiecalas!
na pewno szop pracz i poprzednie nicki z hsota netii, reszty nie pamietam i nie o to mi chodzilo; statystyki wyczyscic: szal quizpot gstats dstast itp
eggrodd
Operator
Wieszcz

Post#40 napisany przez wilk » sobota, 1 sierpnia 2015, 18:47

Sumowanie

Zsumowałem przeszło setkę (107) nicków eggrodda - doszło 22368 punktów globalnych, a do wyników miesięcznych 2205 punktów (czym przesunął się na drugą pozycję w lipcowym Top10), długość szału wzrosła do 73 oraz doszło 170 quizpotów. Z uwagi na częste zmiany nicka i współdzielenie komputera było to wyjątkowo żmudne poszukiwanie, a i tak jestem pewien, że nie wszystkie historyczne nicki zostały połączone. Resztę doszukam w tym miesiącu.

W efekcie sumowania eggrodd z 2528 punktami przesunął się na 2 miejsce w Top10, spychając argentfox z 2345 punktami na miejsce trzecie.

Dodane nicki:
• eggrodd += szop_gracz, marysia, axolotl, aksolotl, myszon, baboon, andrzej_ciesla, maciej_bartosze, rumburrak, eggbot, eggfree, eggrod, eggrodd_, eggrodd_yeah, ddorgge, walgina, sickboy, sikboj, sikboy, ofretka, ferrero_rocher, decybek, hybatrohe, bigos, _x-ray_, _adhd_, eggzegeza, egzegeza, egzaracja, eggzgred, cropas, gaukofan, n00ne, glodomor, g-point, mpeg-4, s-punk, sperka, pierdzimajtek, lizaczek, k-hole, jajnik, jajoroddny, zmeczony, jajko, makkak, maslak, maslka, ggeddor, wuzel, exmaniak, macak, pacek, gekon, takinagi, kogelmogel, EmilioEstevez, proktolog, myszka_miki, ruszofy_adidas, ciamciaramcia, kaszamanna, kashel, el_greco, ciastolina, siofoch, cyngiel, luznaguma, hardkor, zajcev, zapiekanka, pluszowy_mis, zasmazka, lubczyk, lunatyk, brzydalek, lesny_ludek, lesny_ludzik, krolewicz, majonez, zelatyna, zelatyna_, pampelun, shannoff, zjecmnie, tygrysek, nasieniak, promil, zniesmaczona, czeczotka, klujka, kaszanka, kapusta, toster, smalec, lobotomia, mymek, scatman, genek, don_kielich, abstynencik, dymu_kupa, ping_win_ek, quizpot, mizeria, pawian, brudasek
wilk (autor wątku)
Operator
Budda

Post#41 napisany przez karolajn » niedziela, 2 sierpnia 2015, 08:52

Ty to się poświęcasz :P
karolajn

Operatorka
Guru

Post#42 napisany przez eggrodd » niedziela, 2 sierpnia 2015, 11:00

nie ma takiej potrzeby, by zliczac jakies pojedyncze punkty czy quizpoty z nickow, ktore pozostaly. No chyba, ze chcesz odchudzic sobie statystyki badz masz za duzo wolnego czasu. Moje klony z top10 i top20 poznikaly wiec jestem usatysfakcjonowany.
eggrodd
Operator
Wieszcz

Post#43 napisany przez wilk » poniedziałek, 1 lutego 2016, 00:36

Sumowanie

Przed styczniowym resetem zsumowałem na życzenie nicki marli. Na wybrany główny nick doszło w tym miesiącu 91 punktów (a 6767 globalnie), rekord punktów miesięczny wzrósł do 1666, a dzienny do 237, do 24 wzrósł najdłuższy szał. Sumowanie nie wpłynęło na kolejność w styczniowym Top10.

Dodane nicki:
• marla += kolega_z_wojska, postac_radosna, Kal_El, damaZdzwonkiem, marla_, ibdle, patsy_stone, bernard_black, tyler_durden, patsy, bernard_blackx2, TylerDurden, escaper, maly_rycerz, ja_rmuz, jolanda_75H, I_will_be_back, angeber, OnanBarbarzynca, euglena_zielona, rick_deckard, ni291187, OneLeggedDancer, herr_flick, buttman, prezydent_erekt, PMS, _12_angry_men, chor_wujow, palmer_eldritch, wacek, this_is_war, bloody_mary, sniety_mikolaj, LIAR, dead_soul, keine_antwort, suckces
wilk (autor wątku)
Operator
Budda

Post#44 napisany przez karolajn » wtorek, 16 lutego 2016, 12:10

A ja w tym miesiącu poproszę o dopisanie do karolajn nicków: karra, Scholastyka

Z góry dziękuję! :D
karolajn

Operatorka
Guru

Post#45 napisany przez wilk » wtorek, 1 marca 2016, 20:18

Sumowanie

Zsumowałem podane nicki karolajn. Na główny nick w tym miesiącu doszło 117 punktów, ale to okazało się za mało, by wejść do Top10, tym samym sumowanie nie wpłynęło na kolejność w lutowym Top10.

Dodane nicki:
• karolajn += karra, Scholastyka
wilk (autor wątku)
Operator
Budda

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Quizbot