Sumowanie
Przed wyłonieniem
styczniowego Top10 zsumowane zostały następujące osoby:
- Julek — tutaj nastąpiło przeniesienie statystyk z dawnego głównego nicka (JulianTheKing) oraz dodanie drugiego, w efekcie sumowań na nowym nicku jest teraz 129790 punktów, najdłuższa kolekcja wzrosła do 66 oraz znajduje się 56 quizpotów
- dlv — pierwsze sumowanie wszystkich nicków gracza (70 nicków); na głównego nicka doszło 63203 punktów ogólnych (i teraz jest 86855) oraz 2010 quizpotów (teraz jest 2161), poprawione zostały także wszystkie osiągnięcia dzięki dosumowanym nickom (rekord miesiąca: 5429, rekord dnia: 620, czas: 1.238, szybkość: 7.020, szał: 96)
Sumowanie nie wpłynęło na kolejność w Top10.
Podczas wyszukiwania nicków dlva okazało się, że data jego
pierwszego pojawienia się na kanale powinna być wcześniejsza o prawie rok (nie 31.03.2008, a 24.04.2007!), co na dniach poprawię i dodam tam także inne nowe osoby.
Ponadto podczas wyszukiwania nicków dlva natrafiłem na kilka nicków eggrodda, które umknęły mi przy pierwszym sumowaniu nicków historycznych (przepraszam, ale nie jest to łatwe zadanie i jest dość czasochłonne, szczególnie jeśli osoba często zmieniała nicka np. bawiąc się — przez to czasem mogę coś przegapić) oraz nieznaleziony host karolajn, na którym było także kilka nicków, a których nie zsumowałem przy pierwszym razie. Ponieważ zebrało się tego trochę, to postanowiłem iż wszystkie osoby, które jak dotąd zgłaszały mi chęć sumowania - zostaną ponownie przeze mnie
scalone, bez potrzeby zgłaszania, by uporządkować im rankingi.
Dodane nicki:
• Julek += JulianTheKing, Joulek
• dlv += vld, vlda, 0PNNABR5K, delv_________, delv________, delv_______, delv______, delv_____, delv____, delv___, delv__, delv_, delv, delv_out, _delv, delv1, delv3, delv5, delv6, delvvv, IRCnet|delv, GraczVld, dj_dlv, dlv__, dlv_, dlv97, dlv73, wodkowy_demon, ubulv, dl, papa_mo_bile, GraczSmigacz, kopiecie, drzewiecki, Posel_Palikot, Zbigniew_Ziobro, amator_krewetek, Skostnialy, warchol, mugol, Kajfasz, posel_Lyzwinski, prof_Voldemort, czlowiek_pajak, cycki, maskara, masakar, masakra, aaakmrs, armasak, sramaka, saamark, karmasa, makasar, samakra, chuck, CzarnySpecjal, przed, telewangelista, L0L, JohnGodson, bul, Rondlasy, Wandziucha, Delvucha, Delvlena, delvi, delvi_, delvi_out, delvia
• eggrodd += pokafote, wiesio, egdrop, golden_boy, goldenboy, sciety_mikolaj, endokrynolog, frukta, rozmiekczony, impotent, piffosz, kula, pan_karralepka, orange
• karolajn += supergracz, rudzik, ruDDa, Reika, Stefanek, pandzia, _cycki, dobre
• beliahr += beliahr_, beliaht, PsychoTheRapist, liahr
• Mortevor += Morti, Morti_, Mort, Mort_, Mortczort, mort44
• cosanostra += LaCosaNostra
• golden += [G]
• shannon += shannonka, diablo_cody, diablocody
• Mgla += mgla_
• WHYSKY += pulteney
• litlegirl += litleg1rl
• marla += uncool_as_zztop, black_no_1, high_voltage, parasite_god, /tere fere/, tyler_durden, postac_radosna, i_hope_you_die, ________, morning_sun, ajm_dzast_owsom, tyler_d, opuszczam_gotha, opuszczamGotham, ssstefan, LososZwatpienia, _Baldur_, dikij_muszczyna, Lucretia, so_what, prayer_in_c, smoltoun_boj
• _zztop_ += sdfzcvdsf, _zztop, __zztop, __zzzzz, _zizibottom_, _zzto_, ___zzz, palowacKOD, abstrachuj, __z, batnaskurrwiela, skurrwiel, _zzgadnij_
• wilk += wilkowy, vvilk, xorandor, rodnarox, |^|||_|{, xy-man, spectre, ][, taonas