- tekst "szybka odpowiedź" ma złe kodowanie (Szybka odpowied�),
- mod dodający szybkie banowanie, ostrzeżenia wyświetla przyciski po pierwsze nie pasujące estetycznie do reszty (ok, jestem czepialski Razz), a po drugie rozbija nagłówek postu - linia oddzielająca przyciski, temat postu i datę od treści właściwej postu jest źle ułożona - lepiej dać te przyciski pod awatar albo zwiększyć odstęp (przykład),
- po daniu ostrzeżenia powracamy do strony głównej - powinna być to opcja, a my powinniśmy powrócić do zadanego tematu,
- powinno pokazywać maksymalną liczbę ostrzeżeń tzn. 1/5 itd.
- w jaki sposób "schodzą" ostrzeżenia? Bo nie widzę nigdzie do tego opcji. Są na jakiś czas?
- (niebardzo przydatny) mod zamieniający numer tematu/forum na jego nazwę nie funkcjonuje poprawnie. Otóż zjada on literkę "n".
klr napisał(a):- mod dodający szybkie banowanie, ostrzeżenia wyświetla przyciski po pierwsze nie pasujące estetycznie do reszty (ok, jestem czepialski Razz), a po drugie rozbija nagłówek postu - linia oddzielająca przyciski, temat postu i datę od treści właściwej postu jest źle ułożona - lepiej dać te przyciski pod awatar albo zwiększyć odstęp (przykład),
U mnie wszystko ładnie pokazuje.
klr napisał(a):- powinno pokazywać maksymalną liczbę ostrzeżeń tzn. 1/5 itd.
Dlaczego? Niektorych se zbanuje po daniu 3 ostrzezen z 5 a niektorych dopiero za 5...
klr napisał(a):- w jaki sposób "schodzą" ostrzeżenia? Bo nie widzę nigdzie do tego opcji. Są na jakiś czas?
Nie było tej opcji w tym modzie, a nie miałem czasu dorobić.
Przydałaby się wersja czasowa, powiedzmy by logował też czas założenia i "expirował" po jakichś 1-3-6 miesiącach (ustawiane z panelu najlepiej). W końcu amnestia powinna istnieć, chociażby miała nawet trwać przez jeden dzień
I mam jeszcze dużą prośbę o takiego moda, którego widziałem na kilku stronkach z hackami. Otóż uniemożliwia (a raczej tylko utrudnia :/) rejestrowanie się botom na forum. Zamienia on zmienne przy rejestracji i boty źle wypełniają przez to formularz. Bo obecnie to co drugi dzień trzeba to to kasować. W sumie nic złego nie robią, ale gdyby je zliczyć to mielibyśmy już listę osób zarejestrowanych większą o przeszło 10 osób, z czego niektóre ponownie się logują (obecnego "Noelqwert" kasuję już trzeci raz...).
-=[edit]=-
Ten zmieniacz nazw linków wciąż nie działa dla wszystkich znaczków:
A gdzie zes zapodzial kolorki dal moderatora, administratora, operatora i voica ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: {[AI] Claude} i 0 gości