klr napisał(a):- mod dodający szybkie banowanie, ostrzeżenia wyświetla przyciski po pierwsze nie pasujące estetycznie do reszty (ok, jestem czepialski Razz), a po drugie rozbija nagłówek postu - linia oddzielająca przyciski, temat postu i datę od treści właściwej postu jest źle ułożona - lepiej dać te przyciski pod awatar albo zwiększyć odstęp (przykład),
U mnie wszystko ładnie pokazuje.
A mnie bardzo nieładnie przekreśla temat i przyciski

klr napisał(a):- powinno pokazywać maksymalną liczbę ostrzeżeń tzn. 1/5 itd.
Dlaczego? Niektorych se zbanuje po daniu 3 ostrzezen z 5 a niektorych dopiero za 5...
Ręcznie tak, tylko, że po co w takim razie w panelu admina jest opcja
"Automatyczne banowanie
Ustal po ilu ostrzeżeniach użytkownik ma zostać automatycznie zbanowany"? :> O tą liczbę mi chodzi, zaś skoro jednego usera banować po 3, a innego po 5 to ostrzeżenia powinny mieć jakąś "wagę" lub opis żeby było wiadomo dlaczego szybciej dostał bana (choć nie widzę na razie takiej potrzeby dawania ręcznie banów

ale automatycznie to już inna sprawa).
klr napisał(a):- w jaki sposób "schodzą" ostrzeżenia? Bo nie widzę nigdzie do tego opcji. Są na jakiś czas?
Nie było tej opcji w tym modzie, a nie miałem czasu dorobić.
Przydałaby się wersja czasowa, powiedzmy by logował też czas założenia i "expirował" po jakichś 1-3-6 miesiącach (ustawiane z panelu najlepiej). W końcu amnestia powinna istnieć, chociażby miała nawet trwać przez jeden dzień
I mam jeszcze dużą prośbę o takiego moda, którego widziałem na kilku stronkach z hackami. Otóż uniemożliwia (a raczej tylko utrudnia :/) rejestrowanie się botom na forum. Zamienia on zmienne przy rejestracji i boty źle wypełniają przez to formularz. Bo obecnie to co drugi dzień trzeba to to kasować. W sumie nic złego nie robią, ale gdyby je zliczyć to mielibyśmy już listę osób zarejestrowanych większą o przeszło 10 osób, z czego niektóre ponownie się logują (obecnego "Noelqwert" kasuję już trzeci raz...).
A tak w ogóle to dobra robota