Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka...

Wszystko co chcielibyście wiedzieć o kanale, poznać historię jego powstawania, dowiedzieć się kto nim administruje i jaki jest regulamin, zobaczyć osiągnięcia naszych najlepszych graczy oraz sprawdzić globalny ranking Q-punktów, bądź poczytać kompendium wiedzy o quizach IRC-owych.

Polecenia: IRC, quizbot, statbot, funbot

Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka...

Post#1 napisany przez Felcia » wtorek, 12 czerwca 2007, 20:34

Nie wiem co oznacza recydywa... pewne kolejne twoje urojenie wilku..., mozliwosc zdjecia shita... nie dziekuje, obejdzie sie...
Poza tym rzady przez Ciebie prowadzone sa autorytarne i nadajesz sie do kroniki "Jak byc despota"..., a co do listy osob zasluzonych... ojeje az dziw bierze skad zes ja wzial...
Polecam spotkanie z NFZete w sprawie darmowego leczenia, albo porady Metylena.
A tak w ogole osoby, ktore wszedzie widza, ze ktos podkrada im ludzi, spamuje etc. nie powinny miec netu... ale jak mowi koncowka tematu... czas zrobi swoje.
Pozdrawiam ;p
Felcia (autor wątku)

Quizopisarz
Pisarz

Ostatnia wizyta: wtorek, 12 czerwca 2007, 20:35
Pytań w bazie: 1816

Re: Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka...

Post#2 napisany przez wilk » środa, 13 czerwca 2007, 12:59

Jeżeli nie wiesz co znaczy słowo "recydywa" to polecam dokształcenie się ze słownikiem któregoś wieczora. Możliwości zdjęcia shita nie ma i raczej nieprędko już będzie (o ile w ogóle) z w/w powodu. Co do prowadzenia kanału masz jak najmniej do powiedzenia w tej kwestii, bo ani nie jesteś operatorem, ani nie robisz nic na rzecz kanału (no może poza szkodzeniem). Nie wiem na jakim podwórku się wychowałaś, ale nie wyobrażam sobie robienia (dwu)tygodniowej ankiety jeśli sprawa jest bieżąca. Nie mam też pojęcia co do Twych bezzasadnych zastrzeżeń co do tamtej listy, jeżeli coś piszesz to staraj się to rozwinąć w więcej niż 2-3 słowach, inaczej jest to bezwartościowy zlepek. Widzisz, ja traktuję Cię jako dorosłą i inteligentną kobietę i mimo wszystko darzę jakąś tam szczątkową sympatią, a robisz takie dziecinne rzeczy i w dodatku latasz za mną po innych kanałach przenosząc tam swoje zabawne dywagacje, zamiast spokojnie porozmawiać na priv. Zaś co do urojeń to raczej masz je sama, nie pamiętasz już jak w UukGoblinie widziałaś jakieś moje sesje? Nie bądź śmieszna.
wilk
Operator
Budda

Ostatnia wizyta: wczoraj, 18:39
Pytań w bazie: 16414
Lubię quizy: klasyczne (np. Dizzy)

Powrót do O #QuizPL