#1 napisany przez wilk » piątek, 7 grudnia 2007, 08:24
Rezygnuję z jakiegokolwiek dalszego prowadzenia kanału. Z decyzją tą nosiłem się już od jakiegoś czasu, zaś obecnie podejmuję ją definitywnie. Nie mam już czasu ani ochoty na zajmowanie się nim.
Pozdrawiam i żegnam.
/edit - 26.12.2oo7/
Jeżeli będą mi przysyłane wyniki premier i pytania to możliwe, że będą one publikowane co jakiś czas, ale proszę się nie dopytywać kiedy i czy zostanie coś zaktualizowane, nawet jeśli minęło parę miesięcy. Jedynie z racji tego, że tylko ja mam dostęp do quizbota, to, o ile nie zapomnę, zresetuję wyniki. Poza tym nie rozumiem dlaczego wiele osób uważa, że to ja mam kogoś wskazać do zajmowania się kanałem czy jakąś jego częścią/funkcją. Nie zrobię tego i nie oczekujcie tego, szczególnie widząc niedawne pretensje, że to ja się nie odezwałem, a ktoś zaoferował jakąś tam ogólną wolę pomocy. Kilkukrotnie i bezowocnie podejmowałem próby oddania niektórych konkretnych funkcji. Nie chcę ponownie zobaczyć, że "a wilk mi dał, ale ja nie chciałem/nie prosiłem się o to" albo że ktoś olewa, bo mu się po miesiącu znudziło lub go to przerosło. Jeśli ktoś coś chce to musi z własnej woli "zachcieć" i się upomnieć albo jak sam po to sięgnie i tyle. Chcesz to bierz, popsujesz to nie będzie. Nie wdając się w szczególy czy epickie wyjaśnienia, to nie "bawię" się już, bo przestało mi to frajdę sprawiać, a zacząłem tracić czas (zresztą prawdę mówiąc już od dawna tylko rósł jego deficyt).