czy ktos moglby cos zrobic z faktem, ze w jednym temacie automatycznie scalane sa posty, ktore dwa pod rzad napisal jeden autor?
troche to - ze tak napisze - niemadre (nie chcialam uzywac wyrazu GLUPIE), ze scala sie takie dwa posty, zwazywszy na to, ze skoro autor pisze pod swoim wczesniejszym postem druga wiadomosc, to widocznie oznacza to, ze ma do przekazania cos nowego i chce, aby zostalo to wyswietlone przy wizytach innych uzytkownikow jako nowy post <jesli nie byloby to nic waznego, to po prostu dodalby to do swojej wczesniejszej wiadomosci chyba, co nie? >.
ja wlasnie sama padlam tego - ze tak napisze - ofiara: w temacie bodaj "/mode +v nick" czy cos takiego chcialam napisac zupelnie nowa wiadomosc, z nowa propozycja, z nowa mysla i bardzo zalezalo mi, aby wszyscy z opow to przeczytali. teraz jednak, dzieki czyjejs -ze tak napisze - niemadrej (by nie rzec GLUPIEJ) ingerencji w scalanie postow chyba malo kto o moim nowym pomysle sie dowie.
nie wiem, ktory z adminow to wymyslil, ale ja mu [ironia] przyklasne i szczerze gratuluje tego pomyslu. [/ironia]
BRAVO.