15 października 2014 na Facebooku wilk napisał(a):Wiem, jestem niedobrym tyranem, co czasem okazuję, ale jeśli wieloletni operator kanału zakłada inny kanał quizowy z quizbotem (zrobionym naprędce podobnie do naszego, również z pytaniami milionerów i familiad; z bazą pytań wyżebraną - czyli całkowitym gotowcem, a nie stworzoną latami trudnej pracy quizowiczy) i uruchomionym akurat wtedy, kiedy nam serwer padł; po czym zaprasza (ja to nazywam podkradaniem) na priv aktywnych ludzi z naszego kanału (i drugiego) i jeszcze publicznie się tym spamowaniem chwali, mimo próśb o zaprzestanie; zmienia mi hasło na swojej hobbystycznej stronce o quizach, na którą za frajer, po przyjacielsku wrzucałem mu wyniki z naszych quizów (pominę tu przykre upominanie, że robiłem to zbyt wolno i miałem "zaległości", mimo iż tłumaczyłem, że priorytetem dla mnie są miejsca związane bezpośrednio z naszym kanałem) i głupio tłumaczy się, że to jakiś jego inny "kolega" mi zmienił hasło - akurat tego właśnie samego dnia, po przeszło pół roku, gdy pomimo tej sprzeczki wrzuciłem mu jeszcze bez przeszkód ostatnie dwa wyniki jakieś 30 minut wcześniej; potem w zemście za cofnięcie mu u nas opa kasuje wszystkie wprowadzone zapowiedzi premier oraz szantażuje i żąda od ownera innego kanału (niezwiązanego z tym zajściem), by zabrał mi opa, to nie jest to fajne.
1 sierpnia 2015 na Facebooku wilk napisał(a):Witam serdecznie quizowicze! Doszły mnie słuchy o kolejnej bezczelnej, nieuczciwej spamerskiej akcji skierowanej przeciw naszemu kanałowi przez osobę z nickiem #Andrrew. Nie sposób już tego chamstwa nie piętnować, a już miałem nadzieję, że dorósł i zmądrzał.
sie ma, widzialem ostatnio ze wrociles do quizowania, jesli masz ochote zagrac to zapraszam dzis o 21 na premiere na kanal #***** na sieci *****
a poza tym zaproaszam na grube na fb *****
Precz ze spamerami!
Podkradanie quizowiczy, Andrzejku, to najgorsze szambo. Zbieranie graczy i zachęcanie ich do pozostania, to praca na lata, a nie obserwowanie kto nowy pojawił się u kogoś na kanale i wysyłanie mu spamu. Powinieneś to wiedzieć, w końcu przez 8 lat, z całej jego przeszło 10-letniej historii, wraz ze mną współprowadziłeś #QuizPL, by teraz upaść tak nisko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości