21 października 2013 wilk na Facebooku napisał(a):Miały być kategorie, ale zamiast tego przygotowałem nową wersję iQuizu (skryptu quizowego dla irssi), który od teraz obsługuje także Familiady (obok Dizzy i Mieszacza). Skrypt dostępny jest na forum. Obiecane kategorie pojawią się wkrótce.
Miłej zabawy i testów. #iquiz
9 kwietnia 2014 wilk na Facebooku napisał(a):Jedna z quizowiczek, springola, zasugerowała, by skrypt mieszacza mieszał wielowyrazowe hasła z zachowaniem podziału na wyrazy. Uaktualniłem skrypt, by sposób mieszania można było wybierać poleceniem /mktryb, a także wprowadziłem te same zmiany w naszej (nieco nowszej niż oficjalna) wersji skryptu oraz w skrypcie ze zmianami oyeya. Miłej zabawy.
21 października 2014 wilk na Facebooku napisał(a):Jeden z użytkowników zgłosił mi, że skrypt familiady źle działa (kończył quiz po pierwszym pytaniu). Okazało się, że gdy jakiś czas temu nanosiłem zmiany z aktualizacji, to jedna rzecz była popsuta. Naprawiłem skrypt i wrzuciłem go na forum oraz do galerii.
11 kwietnia 2015 wilk na Facebooku napisał(a):Zaktualizowałem skrypt quizowy Familiada o propozycje, które pojawiły się kilka dni temu na kanale. Teraz skrypt zapamiętuje także liczbę udzielonych odpowiedzi drużynowo i indywidualnie oraz dodałem polecenie /fpodp wyświetlające podpowiedzi (odsłania po literce z każdej nieodgadniętej odpowiedzi). Z uwagi na "siłę" tego polecenia jest ono dostępne tylko puszczającemu quiz. Przy okazji zreorganizowałem odrobinę kod i uśmiechnąłem nad bałaganem w moim fragmencie wyświetlającym wyniki indywidualne (jej, to już 10 lat minęło od jego dodania). Miłej zabawy i pisania quizów. Skrypt dostępny standardowo na forum i w galerii. instrukcje
17 lipca 2015 wilk na Facebooku napisał(a):Zgodnie z prośbą zmieniłem skrypt Familiady, aby wyświetlał treść pytania po użyciu poleceń !przyp i /fpodp. Dodatkowo od teraz czas trwania rundy nie jest na sztywno zawsze 120 sekund - można go zmieniać poleceniem /fczas. Skrypt Familiady i inne dostępne są tutaj: instrukcje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości