arasel napisał(a):I jak zwykle zostalem pominiety
Araselku mój drogi... Celowo napisałem, że chcę nagrodzić więcej osób, ale dopiero ok. 15 maja, by miały szansę jeszcze się wykazać, bo nie byłem w 100% zdecydowany z różnych powodów (były głosy, że jest nawet za dużo osób nagradzanych). Jesteś jedną z trzech osób, które wyraziły mi swoje negatywne zdanie odnośnie wprowadzonych zmian, w kontekście "a ja?". Nie martw się, pamiętam o każdym i przed każdym podjęciem decyzji robię sobie na całą stronę A4 rozpiskę osób, które są widoczne na kanale i jaki jest ich wkład, po czym porównuje sobie cyferki plus dodaję swoją subiektywną ocenę ich aktywności na kanale oraz forum, "widoczności", zachowania się na kanale oraz w stosunku do innych graczy, zainteresowania czymś więcej niż grą, znajomości irca, tego jak znam daną osobę i inne różne takie śmieszne rzeczy. Ja wiem kogo chcę jeszcze nagrodzić, ale to w większości nie ode mnie zależy, tylko od tego czy ktoś tego naprawdę chce, bo ja sam bardzo rzadko słyszę "co zrobić by dostać (sub)opa/moderatora na forum/lukrowanego baranka". Teraz głównie zależało mi na wyłonieniu nowych operatorów, a w połowie maja przybędzie ok. 3-5 nowych suboperatorów, nie załamuj się jeszcze. Mogę dodać, że teraz zmiany będą znacznie bardziej dynamiczne (w obie strony), lecz to wymaga Waszej aktywności na forum, które staram się regularnie czytać, choć niewiele jest obecnie na nim pisane, ale to już wina spadku zainteresowania ircem i quizami; oraz zgłaszania swoich propozycji na siebie lub inną osobę, robienia ankiet itp. To Wasz kanał dla Was wszystkich i to od Was wszystko zależy.